Hyvä tekemisen
meininki

Kansainvälistymme jatkuvasti enemmän ja etsimme uutta osaamista mm. kansainväliseen verotukseen. Mikäli sinua kiinnostaa saada vaihtelua työhösi kansainvälisyyden kautta, tämä voi olla mahdollisuutesi!

Suunnitteletko kenties esim. KLT- ja PHT-tutkintoa? Meillä pääset kehittymään ja erikoistumaan. Kaikille halukkaille tarjoataan tukea ja koulutusta uuden oppimiseen

Kuulumme Palvelualojen työnantajiin ja noudatamme taloushallintoalan työehtosopimusta.

Haluamme henkilökuntamme viihtyvän ja tarjoamme työntekijöillemme mm. kulttuuri- ja virkistyssetelit, lounasedun, liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden.

Meillä on hyvä tekemisen meininki. Työn vastapainoksi järjestämme vuodessa useita yhteisiä ajanvietteitä, kuten urheilupäiviä ja juhlia.


Avoimet
työpaikat

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä (Helsinki)

Vahvan kansainvälisen kasvun myötä haemme vahvistusta tiimiimme. Sinulla on jo vahva kokemus taloushallinnosta, silä työnkuvasi tulee ottamaan kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyritystesi taloushallinnosta ja kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin ja verotukseen saakka. Teet joustavasti yhteistyötä oman tiimisi ja palkanlaskijoidemme kanssa sekä kommunikoit sujuvasti asiakkaitesi kanssa.

Sinulla on jo vahva kokemus taloushallinnosta, sillä työnkuvassasi tulee ottamaan kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyritystesi taloushallinnosta ja kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin saakka.

Luonnettasi voisi kuvailla esimerkiksi sanoilla täsmällinen ja sosiaalinen. Yksin työskentelyn lisäksi teet joustavasti yhteistyötä mm. palkanlaskijoidemme kanssa, raportoit, sekä tarvittaessa myös kommunikoit sujuvasti asiakkaittesi kanssa. Ammattitaitosi on sinulle kunnia-asia ja haluatkin kehittää sitä myös jatkossa erilaisin koulutuksin.

Ohjelmistoista sinulle on ehtinyt kertyä jo vahva osaaminen joko Tikon tai Procountor-ohjelmistoista, tai vaikka molemmista. Kielitaitosikin tulee varmasti hyödynnettyä osittain kansainvälisen asiakaskuntamme vuoksi.

Hakijaltamme toivomme:

  • Useamman vuoden kokemusta taloushallinnosta, mieluiten tilitoimistoympäristöstä
  • Tikon ja/tai Procountor -ohjelmien osaamista ja halua kehittyä niissä
  • Mahdollista Maestro-osaamista
  • Yhteistyökykyisyyttä
  • Kielitaito katsotaan eduksi

Palkanlaskennan osaaja (Kouvola)

Vahvan kansainvälisen kasvun myötä haemme vahvistusta tiimiimme. Sinulla on jo vahva kokemus palkkahallinnosta. Asiakaskuntasi koostuu kansainvälisesti suomalaisista tytäryhtiöistä, tai sivutoimipaikoista. Laaja TES tuntemus on eduksi johtuen asiakkaiden erilaisuudesta johtuen. Teet joustavasti yhteistyötä palkkatiimin ja kirjanpitäjän kanssa.

Sinulla on jo vahva kokemus palkkahallinnosta. Asiakaskuntasi koostuu kansainvälisesti omistetuista suomalaisista tytäryrityksistä, tai sivutoimipaikoista. Laaja TES tuntemus on eduksi asiakkaiden erilaisuudesta johtuen.

Luonnettasi voisi kuvailla esimerkiksi sanoilla yrittäjähenkinen ja huolehtivainen. Teet joustavasti yhteistyötä palkkatiiimin ja kirjanpitäjien kanssa, raportoit ja kommunikoit sujuvasti asiakkaittesi kanssa. Ammattitaitosi on sinulle kunnia-asia ja haluatkin kehittää sitä myös jatkossa erilaisin koulutuksin.

Ohjelmistoista sinulle on ehtinyt kertyä jo vahva osaaminen joko Tikon, Procountor, Maestro tai Adminet-ohjelmistoista. Kielitaitosikin tulee hyödynnettyä osittain kansainvälisen asiakaskuntamme vuoksi.

Hakijaltamme toivomme:

  • Useamman vuoden kokemusta palkkahallinnosta
  • Tikon, Procounter, Maestro tai Adminet -ohjelmien osaamista ja halua kehittyä niissä
  • Yhteistyökykyisyyttä
  • Kielitaito katsotaan eduksi