Hyvä tekemisen
meininki

Kansainvälistymme jatkuvasti enemmän ja etsimme uutta osaamista mm. kansainväliseen verotukseen. Mikäli sinua kiinnostaa saada vaihtelua työhösi kansainvälisyyden kautta, tämä voi olla mahdollisuutesi!

Suunnitteletko kenties esim. KLT- ja PHT-tutkintoa? Meillä pääset kehittymään ja erikoistumaan. Kaikille halukkaille tarjoataan tukea ja koulutusta uuden oppimiseen

Kuulumme Palvelualojen työnantajiin ja noudatamme taloushallintoalan työehtosopimusta.

Haluamme henkilökuntamme viihtyvän ja tarjoamme työntekijöillemme mm. kulttuuri- ja virkistyssetelit, lounasedun, liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden.

Meillä on hyvä tekemisen meininki. Työn vastapainoksi järjestämme vuodessa useita yhteisiä ajanvietteitä, kuten urheilupäiviä ja juhlia.


Avoimet
työpaikat

Haemme nyt kirjanpitäjää Helsinkiin

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen kansainvälisten asiakkaittesi juoksevasta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja raportoinnista sekä viranomaisyhteyksistä. Seuraat, neuvot ja ohjaat asiakkaitasi aktiivisesti erityisesti verotusasioissa. nista sekä viranomaisyhteyksistä. Seuraat, neuvot ja ohjaat asiakkaitasi aktiivisesti.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus arvonlisäverotuksesta, elinkeinotoiminnan verotuksesta, kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi tai tradenomi). Sähköisten järjestelmien, kuten Procountorin tuntemus ja työkokemus tilitoimistosta ovat eduksi. Kielitaidoista tärkeimmät ovat suomi ja saksa, jotka sinun tulee hallita.

Arvostamme energistä asiakaspalveluasennetta ja yrittäjähenkisyyttä. Olet tarkka ja tunnollinen ja tuot ajatuksesi rohkeasti esille tiimissä. IFRS-tuntemus on eduksi.

Henkilönä olet avoin ja mutkaton. Haluat kehittyä ja kehittää. Kansainvälinen verotus kiinnostaa ja olet innokas oppimaan lisää. Toimistomme panostaa henkilökunnan kehittämiseen. .

Miksi töihin Satakerralle? Meillä Satakerrassa koetaan kunnia-asiaksi asiakkaiden auttaminen matkalla menestykseen. Haluamme varmistaa omalla toiminnallamme, että asiakkaat voivat keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten. Kerätyn asiakaspalautteen perusteella tässä tavoitteessa on myös onnistuttu hyvin. Tämä on mahdollista vain, kun aidot ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen.

Siksi meillä Satakerrassa on myös kunnia-asia tarjota työntekijälle hyvinvointia ja aktiivisuutta edistävä työympäristö. Meillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin esimerkiksi kattavalla työterveyshuollolla, sairauskuluvakuutuksilla ja hierojilla sekä yhteisillä urheiluhetkillä. Kannustamme myös työntekijöitä ammatilliseen kehittymiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tutkintojen suorittamiseen. Lue meistä lisää: https://www.satakerta.fi/

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Hakuaika päättyy 26.09.2021

Operaria Headhunting & Recruiting avustaa rekrytointiprosessissamme ja lisätietoja antaa Markus Fabricius 0400 603327, markus@operaria.fi

Palkanlaskennan osaaja (Kouvola)

Vahvan kansainvälisen kasvun myötä haemme vahvistusta tiimiimme. Sinulla on jo vahva kokemus palkkahallinnosta. Asiakaskuntasi koostuu kansainvälisesti suomalaisista tytäryhtiöistä, tai sivutoimipaikoista. Laaja TES tuntemus on eduksi johtuen asiakkaiden erilaisuudesta johtuen. Teet joustavasti yhteistyötä palkkatiimin ja kirjanpitäjän kanssa.

Sinulla on jo vahva kokemus palkkahallinnosta. Asiakaskuntasi koostuu kansainvälisesti omistetuista suomalaisista tytäryrityksistä, tai sivutoimipaikoista. Laaja TES tuntemus on eduksi asiakkaiden erilaisuudesta johtuen.

Luonnettasi voisi kuvailla esimerkiksi sanoilla yrittäjähenkinen ja huolehtivainen. Teet joustavasti yhteistyötä palkkatiiimin ja kirjanpitäjien kanssa, raportoit ja kommunikoit sujuvasti asiakkaittesi kanssa. Ammattitaitosi on sinulle kunnia-asia ja haluatkin kehittää sitä myös jatkossa erilaisin koulutuksin.

Ohjelmistoista sinulle on ehtinyt kertyä jo vahva osaaminen joko Tikon, Procountor tai Adminet-ohjelmistoista. Kielitaitosikin tulee hyödynnettyä osittain kansainvälisen asiakaskuntamme vuoksi.

Hakijaltamme toivomme:

  • Useamman vuoden kokemusta palkkahallinnosta
  • Tikon, Procountor, Adminet-ohjelman osaamista ja halua kehittyä niissä
  • Yhteistyökykyisyyttä
  • Kielitaito katsotaan eduksi