Taloushallintoliiton uutisia

  • Työnantajalle aina korvausvelvollisuus tehdyistä kilpailukieltosopimuksista Lakimuutos tuo työnantajalle velvollisuuden maksaa työntekijälle k… The post Tarpeettomat kilpailu­kielto­sopimukset kannattaa irtisanoa vuoden loppuun mennessä appeared first on Yrittajille.
  • Tärkeät päivämäärät Lisäennakko (ilman huojennettua viivästyskorkoa) (Yksityishenkilöt sekä yhteisöt, joiden tilikausi on päättynyt 31.12.2021… The post Yrittäjän muistilista 2022 appeared first on Yrittajille.
  • Valtio ja kunnat siirtyvät jossain vaiheessa, ehkä muutaman vuoden kuluessa tilaamaan yrityksiltä tavaroita ja palveluja hankintasanomilla. Nä… The post Mitkä ihmeen hankintasanomat ja miten se minun yritykseeni liittyy? appeared first on Yrittajille.
  • Pienyrityksissä ei useinkaan ole omaa IT-osaamista. Tietotekniikka on vain yrityksen tukifunktio. Tärkeintä on, että tietokoneet pelaavat ja m… The post Pienyrityksen tietoturvan muistilista appeared first on Yrittajille.
  • Katso-palvelun käyttö päättyy OmaVerossa, tulorekisterissä ja muissa Verohallinnon sähköisissä asiointipalveluissa 31.8.2021. Jos olette ulkoi… The post Katso-valtuuksien käyttö Verohallinnonkin palveluissa päättyy 31.8.2021 appeared first on Yrittajille.
  • Kustannustuki ja tuki kattamattomiin kiinteisiin kustannuksiin haettavana 17.8.–30.9. Valtiokonttorissa avautui 17.8. kustannustuen neljännen … The post Kustannustuen neljäs hakukierros auki 30.9.2021 asti appeared first on Yrittajille.
  • Verotusyhtymien (eli metsä-, maatalous- ja kiinteistöyhtymien) on tähän saakka pitänyt tehdä valtuushakemus virkailijavaltuutuspalveluun, jott… The post Verotusyhtymät voivat nyt valtuuttaa verkossa appeared first on Yrittajille.
  • Sulkemiskorvauksen haku aukesi 12.5. ja ensimmäisen viikon aikana sulkemiskorvausta haki 2 258 yritystä. Sulkemiskorvausta maksettiin ensimmäi… The post Sulkemiskorvauksen haku on lähtenyt hyvin käyntiin appeared first on Yrittajille.
  • KELA on julkaissut oman yrittäjille suunnatun sivuston, johon on koottu hyödyllistä tietoa yrittäjiä koskevista etuuksista. Yrittäjällä on oik… The post KELAn Yrittäjät-sivulta tietoa muun muassa yrittäjien etuuksista ja YEL-työtulosta appeared first on Yrittajille.
  • Nyt on aika toimia, jos sinulla tai yritykselläsi on vanha, jo poistunut Verohallinnon OP:n tilinumero tallennettuna maksujärjestelmään tai ve… The post OP ei ole enää Verohallinnon maksuliikennepankki – älä maksa veroja vanhoilla maksunsaajatiedoilla appeared first on Yrittajille.

Alta voit kirjautua taloushallinnon ohjelmistoihin