Taloushallintoliiton uutisia

  • Kesälomalla olemme monesti vastaanottavaisillamme, koska saamme itse valita mitä teemme ja missä järjestyksessä. Ympärillä oleva vapaus ja aika luovat voimistumisen tunteen. Kesäloma tarjoaa usein täydellisen tilaisuuden paitsi rentoutumiseen myös henkilökohtaiseen kasvuun ja uudistumiseen. The post Kesäloma on uudistumisen aikaa: ajatustyökalut muutoksen tukena appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Kirjanpitolautakunta on julkaissut 4. kesäkuuta 2024 uuden lausunnon 2024/2067 Liikevaihdosta algoritmisessa kaupankäynnissä. Jos tapahtumia on paljon ja katetta vähän, miten antaa oikea kuva toiminnan laajuudesta? The post KILA:n uusi lausunto virtuaalivaluuttojen kaupankäynnistä appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Arvonlisäverokannan päivitys vaatii kesän aikana ja alkusyksystä ohjelmistotoimittajien, tilitoimistojen ja asiakasyritysten sujuvaa ja kiireellistä yhteispeliä. Kertasimme tähän artikkeliin tärkeimpiä asioita alv-muutokseen liittyen. The post Arvonlisäverokannan päivitys vaatii ohjelmistotoimittajien, tilitoimistojen ja asiakasyritysten sujuvaa ja kiireellistä yhteispeliä appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Kun haluat erikoistua ja syventyä tiettyyn taloushallinnon substanssiin, tule oppimaan uutta monimuotoisissa ja pitkäkestoisissa koulutusohjelmissamme. Arvonlisäverotus, talousohjaus, yritysverotus, palkkahallinto… Tutustu tästä kauden 2024–2025 erikoistumisohjelmiin. The post Haluatko syventää osaamistasi? Tutustu liiton erikoistumisohjelmiin appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Taloushallintoliiton asiantuntijaryhmät kokoontuivat maanantaina 27. toukokuuta yhteiseen tapaamiseen, jonka aiheena oli yritysvastuu taloushallinnossa. Osallistujat kestävyysraportoinnin maailmaan johdatti Greenstepin Pirjo Virtanen. The post Asiantuntijaryhmät kokoontuivat yritysvastuun teemojen äärelle appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Taloushallinto-ohjelmiston rajapinnan kautta erilaiset kumppanit voivat tuottaa palveluita tilitoimistoille ja/tai näiden asiakkaille. Palvelua koskeva sopimus tehdään usein kumppanin ja tilitoimiston välille, eikä asiakasyrityksellä ole sopimussuhdetta kumppaniin. The post Taloushallinto-ohjelmistotoimittajan kumppanit ja tietosuoja appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Tili-instituuttisäätiö myönsi stipendejä 41 tutkielmalle vuonna 2024. Lämpimät onnittelut kaikille stipendin saaneille! The post Tili-instituuttisäätiö jakoi 41 stipendiä vuonna 2024 appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Verohallinto aloittaa kesästä 2024 alkaen uudenlaisen tilitoimistojen ohjauksen, jossa tilitoimistoon otetaan suoraan yhteyttä. Sen tavoitteena on sujuvoittaa Verohallinnon ja tilitoimistojen työtä. The post Verohallinto aloittaa uudenlaisen tilitoimistojen ohjauksen appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Taloushallinnon tietoturvan kehittämishanke etenee – tietoturvan maksuttoman koulutuskokonaisuuden taloushallintoalalle tuottaa Fraktal Oy. Ensimmäiset tietoturvakoulutukset julkaistaan syksyllä 2024. The post Taloushallintoliitto ja Huoltovarmuuskeskus ovat tehneet sopimuksen tietoturvakoulutusten tuottamisesta Fraktal Oy:n kanssa appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Arvonlisäverokannan muutos desimaalimuotoiseen 25,5 prosenttiin on lakiesityksen mukaan tarkoitus saattaa voimaan jo 1. syyskuuta 2024. Näin nopea aikataulu tulee hyvin todennäköisesti aiheuttamaan viivästyksiä laskutukseen. Kyselyissä ja ohjelmistotalojen keskustelutilaisuudessa selvisi, että muutos aiheuttaa monia erilaisia haasteita. Taloushallintoliitto on lähettänyt lausuntonsa asiasta Valtiovarainministeriölle. The post Selvitys: arvonlisäveron nosto 25,5 prosenttiin aiheuttaa useita haasteita ohjelmistoille appeared first on […]

Alta voit kirjautua taloushallinnon ohjelmistoihin