Taloushallintoliiton uutisia

  • Toimihenkilöliitto ERTO ja Ammattiliitto Pro antoivat torstaina 26. tammikuuta lakkovaroituksen taloushallintoalalle. Työseisaus alkaisi perjantaina 10. helmikuuta ja päättyisi maanantaina 13. helmikuuta 2023. The post ERTO ja Pro varoittavat lakosta – talous- ja henkilöstöhallinnon kriittiset palvelut turvattava  appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Taloushallintoliitto osallistuu kymmeniin alan oppilaitosten ja opiskelijoiden tapahtumiin vuosittain. Kierrämme yhdessä jäsenyritystemme kanssa kertomassa taloushallinnon työmahdollisuuksista ja tutustumassa tuleviin taloushallinnon ammattilaisiin. The post Rekrytapahtumat yhdistävät – jäsenyrityksiä mukana Jyväskylässä appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät ja Taloushallintoliitto järjestävät yhteisen webinaarin yritysten omistajavaihdoksista. Webinaari pidetään keskiviikkona 1. helmikuuta kello 8.30–10.30. The post Asiakasyrityksen omistajanvaihdos – olenko reagoija vai aktiivinen vaikuttaja? appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Toivomme työmarkkinaosapuolilta malttia ja joustoa, jotta ainakin kriittisimmät taloushallinnon palvelut – kuten palkanlaskenta, ostolaskujen käsittely ja maksatukset – saadaan hoidettua. The post Talous- ja henkilöstöhallinnon kriittiset palvelut turvattava – alalla työtaistelutoimien uhka appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Vuonna 2022 järjestetyn KLT-tutkinnon on suorittanut 147 taloushallinnon ammattilaista. Osaamistaan ylläpitäviä KLT-asiantuntijoita on tällä hetkellä noin 3200 ympäri Suomea. The post 147 taloushallinnon asiantuntijaa suoritti KLT-tutkinnon vuonna 2022 appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Taloushallintoliiton työelämäyhteistyön verkostossa ovat mukana kaikki alan merkittävimmät oppilaitokset. Opiskelijat tarvitset uralleen hyvän harjoittelupaikan, josta ponnistaa eteenpäin.  The post Palkkaatko harjoittelijoita? Panostamme tulevaisuuden osaajiin appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Taloushallintoliitto tarjoilee tammikuun keskellä kolme erilaista webinaaria taloushallinnon ammattilaisille. The post Webinaareja tarjolla: tase-erittelyjen tärkeys, t&k-vähennys ja rutiinien automaatio appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Palkkahallinnossa vuodenvaihde on edelleen kiireistä aikaa, vaikka aikaisempien vuosien vuosi-ilmoitusrumba onkin jäänyt historiaan tulorekisterin myötä. The post Vuodenvaihde palkkahallinnossa – muutokset vuonna 2023 appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Päättyneet työehtosopimukset, joita ei voi käyttää enää vuoden 2023 maksupäivällä olevissa tulorekisteri-ilmoituksissa, koska koodien voimassaolo on päättynyt 31.12.2022. The post Tulorekisterin työehtosopimuskoodeissa muutoksia – päättyneillä koodeilla ei voi enää ilmoittaa appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.
  • Eduskunta hyväksyi torstaina 15. joulukuuta tutkimus- ja kehittämistoiminnan verovähennyksen toisessa täysistuntokäsittelyssään. Lain on tarkoitus tulla voimaan heti vuodenvaihteessa. The post Tutkimus- ja kehittämistoiminnan verovähennys voimaan – tarjolla webinaari ja tallenne appeared first on Suomen Taloushallintoliitto ry.

Alta voit kirjautua taloushallinnon ohjelmistoihin