Taloushallintoliiton uutisia

  • Kun luetaan eri yritysmuotojen tilinpäätöksiä, on syytä ymmärtää, että eri asiat kirjataan eri tavoin. Toiminimiyrityksen ja osakeyhtiön yritt… The post Opi lukemaan tilinpäätöksen tuloslaskelmaa! appeared first on Yrittajille.
  • Henkilö soittaa yritykseen salaisesta numerosta tekeytyen viranomaiseksi ja sanoo nimekseen vaikkapa Maija Meikäläinen. Soittaja varoittaa, et… The post Verkko-osoitehuijareita liikkeellä appeared first on Yrittajille.
  • Kaikkien osakeyhtiöiden täytyy tehdä edunsaajailmoitus kaupparekisteriin. Jos yrityksesi edunsaajailmoitus on vielä tekemättä, tee se heti. Il… The post Osakeyhtiö: Unohtuiko edunsaajailmoituksen tekeminen kaupparekisteriin? Toimi heti! appeared first on Yrittajille.
  • Helmikuun alusta syyskuun 2021 loppuun yritykselle on annettava 30 päivää maksuaikaa. Lokakuun alussa laki palaa ennalleen, ja velkoja voi kon… The post Velkojen perintä yrittäjältä korona-aikaan appeared first on Yrittajille.
  • Yrityksen koneiden ja kaluston hankintameno vähennetään kirjanpidossa ja verotuksessa vuotuisin poistoin. Verotuksessa sallitaan vuosina 2020–… The post Korotettuja poistoja kannattaa käyttää verotuksessa harkiten appeared first on Yrittajille.
  • Konkurssien määrä tulee todennäköisesti ryöpsähtämään kevättalvella 2021. Konkurssilakiin tehtiin keväällä 2020 määräaikainen muutos, joka vai… The post Asiakasyrityksen konkurssitilanteessa riskinä takaisinsaanti konkurssipesään appeared first on Yrittajille.
  • Taloushallintoliittoon tulee runsaasti yhteydenottoja tilitoimistoilta, joiden uudet asiakasyritykset eivät ole saaneet pankkitiliä tai jo pit… The post Pankkitilien evääminen haittaa yhä useamman yrityksen toimintaa appeared first on Yrittajille.
  • Työsuhdepolkupyörä uusi luontoisetu Työnantaja voi vuoden alusta alkaen järjestää työntekijän käyttöön polkupyörän, jota voi käyttää myös yksi… The post Luontoisetuihin muutoksia vuonna 2021 – polkupyöräetu, työsuhdematkalippu ja sähköautojen veroetu appeared first on Yrittajille.
  • Voit ladata Yrittäjän muistilistan myös pdf-versiona ja tulostaa sen seinälle   Tärkeät päivämäärät Lisäennakko (ilman huojennettua viivä… The post Yrittäjän muistilista 2021 appeared first on Yrittajille.
  • Nyt valtio ja eräät muut suuret ostolaskujen vastaanottajat kuten S-ryhmä ovat nostaneet asian uudelleen esille – standardin mukaisia verkkola… The post Sähköisen laskutuksen eurooppalaisen standardin toinen tuleminen appeared first on Yrittajille.

Alta voit kirjautua taloushallinnon ohjelmistoihin