Taloushallintoliiton uutisia

  • Verotusyhtymien (eli metsä-, maatalous- ja kiinteistöyhtymien) on tähän saakka pitänyt tehdä valtuushakemus virkailijavaltuutuspalveluun, jott… The post Verotusyhtymät voivat nyt valtuuttaa verkossa appeared first on Yrittajille.
  • Sulkemiskorvauksen haku aukesi 12.5. ja ensimmäisen viikon aikana sulkemiskorvausta haki 2 258 yritystä. Sulkemiskorvausta maksettiin ensimmäi… The post Sulkemiskorvauksen haku on lähtenyt hyvin käyntiin appeared first on Yrittajille.
  • KELA on julkaissut oman yrittäjille suunnatun sivuston, johon on koottu hyödyllistä tietoa yrittäjiä koskevista etuuksista. Yrittäjällä on oik… The post KELAn Yrittäjät-sivulta tietoa muun muassa yrittäjien etuuksista ja YEL-työtulosta appeared first on Yrittajille.
  • Nyt on aika toimia, jos sinulla tai yritykselläsi on vanha, jo poistunut Verohallinnon OP:n tilinumero tallennettuna maksujärjestelmään tai ve… The post OP ei ole enää Verohallinnon maksuliikennepankki – älä maksa veroja vanhoilla maksunsaajatiedoilla appeared first on Yrittajille.
  • Kustannustuen kolmas hakukierros on suunnattu yrityksille, joiden liikevaihto on koronapandemian vuoksi pudonnut yli 30 prosenttia tukikaudell… The post Kustannustuen haku avautuu 27.4. – sulkemiskorvaus tulossa 12.5. appeared first on Yrittajille.
  • Kun luetaan eri yritysmuotojen tilinpäätöksiä, on syytä ymmärtää, että eri asiat kirjataan eri tavoin. Toiminimiyrityksen ja osakeyhtiön yritt… The post Opi lukemaan tilinpäätöksen tuloslaskelmaa! appeared first on Yrittajille.
  • Henkilö soittaa yritykseen salaisesta numerosta tekeytyen viranomaiseksi ja sanoo nimekseen vaikkapa Maija Meikäläinen. Soittaja varoittaa, et… The post Verkko-osoitehuijareita liikkeellä appeared first on Yrittajille.
  • Kaikkien osakeyhtiöiden täytyy tehdä edunsaajailmoitus kaupparekisteriin. Jos yrityksesi edunsaajailmoitus on vielä tekemättä, tee se heti. Il… The post Osakeyhtiö: Unohtuiko edunsaajailmoituksen tekeminen kaupparekisteriin? Toimi heti! appeared first on Yrittajille.
  • Helmikuun alusta syyskuun 2021 loppuun yritykselle on annettava 30 päivää maksuaikaa. Lokakuun alussa laki palaa ennalleen, ja velkoja voi kon… The post Velkojen perintä yrittäjältä korona-aikaan appeared first on Yrittajille.
  • Yrityksen koneiden ja kaluston hankintameno vähennetään kirjanpidossa ja verotuksessa vuotuisin poistoin. Verotuksessa sallitaan vuosina 2020–… The post Korotettuja poistoja kannattaa käyttää verotuksessa harkiten appeared first on Yrittajille.

Alta voit kirjautua taloushallinnon ohjelmistoihin